portada-eerb

7ª Ronda del Interclubs 2024

Ahir vam tindre la sèptima ronda de la competició per equips, hem de recordar que la sexta ronda vam haver de descansar, per la retirada d'un equip (el Cullera), i si a això sumem la suspensió de totes les trobades de la setmana passada pels motius que ja sabem, cap a tres setmanes que no ens mediem en la competició regna dels Escacs.

Per tant ahir visitàvem al EERB a Sueca, un rival que sabíem que era molt dur i vam anar amb un equip molt competitiu, però no va poder ser, hem patit la primera derrota i esperem que siga l'única, perquè si guanyem les dos trobades que ens queden, podrem pujar de categoria, encara depenem de nosaltres mateixos.

Table
  1. Resultat de la trobada EERB vs ALGEMESÍ
    1. La trobada de la setmana vinent

Resultat de la trobada EERB vs ALGEMESÍ

Al final el resultat va ser de 5,5 – 2,5, pot semblar que ens van guanyar fàcilment, però realment no va anar així, només hem de veure que encara no havia acabat cap tauler i ja havien trobades de la nostra categoria que havien acabat per complet, això ens dona una idea que totes les partides eren molt corretjoses.

A més va haver-hi un moment en el qual per la posició de les partides anàvem per davant, fàcilment haguérem pogut guanyar 3,4 – 4,5, però els Escacs és així, i com la regla principal és aprendre dels errors, enfortirem el nostre joc.

clasificacion-despues-eerb

La trobada de la setmana vinent

El dissabte 9 de març juguem a casa contra el Xeraco, com ja hem esgotat el marge d'error que podíem tindre, plantejarem un equip el més equilibrat possible.

Si quieres conocer otros artículos parecidos a 7ª Ronda del Interclubs 2024 puedes visitar la categoría Noticies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up