debut en el interculbs comunidad valenciana

Debut en l’Interclubs 2023

Ahir vam tindre el debut en la competició regna del calendari d'Escacs a la Comunitat Valenciana a la nostra seu, la competició entre clubs, on el nostre equip ha tret 4 meravellosos punts.

Table
  1. Aliança Escola d’Escacs Ribera Baixa i Club Escacs Algemesí
  2. Trobada entre el nostre Equip i l'Equip Capablanca Cullera B
    1. Equip A de la nostra aliança amb la Escola Escacs Ribera Baixa

Aliança Escola d’Escacs Ribera Baixa i Club Escacs Algemesí

Com que no teníem suficients jugadors i el més important, que no teníem experiència, decidim unir-nos amb els nostres amics de la Escola d’Escacs Ribera Baixa i ahir dissabte vam tindre la primera trobada contra el Club Capablanca Cullera B.

Els nostres jugadors han fet història, perquè després de moltes dècades, Algemesi ha tornat a l'elit dels escacs, només podem estar orgullosos dels nostres gladiadors.

Trobada entre el nostre Equip i l'Equip Capablanca Cullera B

La jornada va començar amb una derrota primerenca, però vam saber reposar-nos i a poc a poc anàvem aconseguint resultats que acabarien en empat, cal destacar que era el nostre debut, per la qual cosa no es pot demanar més, els nostres jugadors a poc a poc aniran sumant experiència que segur que es convertirà en resultats, no obstant això haguérem signat aquest final en l'inici d'aquesta trobada.

Això no ha fet més que començar i anem sumant experiència i amb ella els resultats segur que aniran cap amunt, encara que cal destacar que la nostra meta és difondre els escacs a la ciutat d’Algemesí i segur que aniran eixint xavals que ens acompanyaran en la nostra història.

Equip A de la nostra aliança amb la Escola Escacs Ribera Baixa

Cal destacar el gran resultat dels nostres companys de l'equip A, que van arrasar en la seua visita a Manuel, on van aconseguir un contundent 1-7, imposant-se amb rotunda autoritat, són un referent per a nosaltres i esperem que a poc a poc puguem anar acompanyant-los en el seu tremend camí.

Si quieres conocer otros artículos parecidos a Debut en l’Interclubs 2023 puedes visitar la categoría Noticies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up

Usamos Cookies Ver más