Acord entre el Club Escacs Ribera Baixa i el Club Escacs Algemesí

union de fuerza algemesi y sueca

Hem arribat a un acord amb els nostres amics del EERB, per a fusionar els nostres jugadors per a aquest pròxim 2023 i així poder ser més forts en la competició del interclubs, on podrem adquirir experiència que tanta falta ens fa.

Índice
  1. Tres equips amb molta il·lusió
    1. La unió fa la força

Tres equips amb molta il·lusió

Unint les nostres forces, aconseguim muntar tres equips, que jugaren en les categories:

  • Primera Divisió Provincial.
  • Segona Divisió Provincial.
  • Divisió de Promoció.

L'equip de la Primera Divisió Provincial i de la Divisió de Promoció, tindran com a seu de joc local, les instal·lacions de Sueca i l'equip de la Segona Divisió Provincial, tindrà com a seu local les instal·lacions cedides per a l'Ajuntament d'Algemesí i la Regidoria de Joventut, en el Carrer dels Escoles, Algemesí.

Esperem que tot això aconseguisca oferir-nos grans resultats i sobretot anar adquirint l'experiència que necessitem com a principiants.

La unió fa la força

És un lema que teníem molt clar, per tant aquest acord obri les portes al fet que els nostres jugadors depenent del seu nivell, tingen les portes obertes a jugar en la categoria que més s'acople a la seua destresa. No obstant això, comencem l'any 2023 amb molta il·lusió i planificant una sèrie d'activitats que com a pilar principal porten la promoció dels escacs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up

Usamos Cookies Ver más