Setena ronda de l’Interclubs

Victoria molt patida, hem gaudit d'una trobada on els adversaris tenien un nivell molt alt, però hem sabut estar a l'altura, i continuem comptant els enfrontaments amb victòries.

Table
  1. 4,5 - 2,5 Continuem sumant punts
    1. Pròxima trobada de l’Interclubs

4,5 - 2,5 Continuem sumant punts

Amb aquesta victòria sumem 4,5 punts molt importants per a la general, en la qual ens afermem en la segona posició, pressionant al Gandia que contínua primer.

Comencem guanyant el primer punt per incompareixença, però les altres partides van estar molt renyides, cal nomenar que van haver trobades en els quals l'adversari tenia fins a 400 punts mes de ELO, i això haguera pogut marcar la diferència, però hem sabut capejar la situació.

Cal destacar que el primer equip que jugava de local en sueca ha tingut una altra victòria més i continua en la seua imparable trajectòria col·locat una trobada més com primer classificat en la general.

El tercer equip que competeix en la categoria de promoció, va perdre però continuen barallant i creixent com els grans jugadors.

Pròxima trobada de l’Interclubs

En la pròxima trobada visitem al Voltors, segur que serà una trobada molt difícil, ja que ens enfrontarem amb el tercer classificat i segur que no serà gens fàcil.

A poc a poc anem creixent i transmetent tota la màgia dels Escacs.

Si quieres conocer otros artículos parecidos a Setena ronda de l’Interclubs puedes visitar la categoría Noticies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up

Usamos Cookies Ver más