torneo fiestas ajedrez corbera

Torneig d'Escacs en les Festes de Corbera

Aquest passat dissabte es va celebrar un torneig d'escacs organitzat pels nostres amics del EERB (Escola d’Escacs Ribera Baixa), en el qual van participar tres integrants del nostre club

Table
  1. Torneig de Festes, Escacs a Corbera
    1. Els nostres jugadors participants
    2. Galeria d'imatges

Torneig de Festes, Escacs a Corbera

Tal com t'estava avançant en la introducció, aquest passat dia 27 d'Agost de 2022, tres integrants del Club Escacs Algemesí, van participar en el torneig organitzat per EERB, en el Teatre Ricardo Cebolla de Corbera, celebrant una activitat pertanyent a les festes d'aquesta població.

Va ser un torneig obert tant a gent federada com no federada, en la qual van participar jugadors de diferents poblacions.

El sistema de joc va ser per control suís amb partides de cinc minuts més dos segons d'increment per jugada.

Els nostres jugadors participants

Des d'aquestes línies us animem a tots a participar en tota la trajectòria que ens queda per recórrer.

Galeria d'imatges

Recorda que si encara no eres soci i vols apuntar-te, pots utilitzar el nostre formulari d'inscripció, on resoldrem tots els teus dubtes.


Una vegada acabe l'estiu començarem la nostra preparació, horari: dimarts, dijous i dissabte de 17.30 a 20.30, en el local Jove del Carrer de les Escoles número 5 Algemesí

Si quieres conocer otros artículos parecidos a Torneig d'Escacs en les Festes de Corbera puedes visitar la categoría Noticies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up