encuentro ajedrez algemesi 2022

Primera trobada d'Escacs per als més xiquets 2022 Algemesí

Aquest passat dissabte dia 19 de novembre 2022, hem gaudit d'un matí d'escacs amb els més xiquets de casa en el Club Escacs Algemesi apostem per les noves generacions i per tant per a enfortir el vincle amb el joc dels escacs hem organitzat una trobada on la nostra missió era difondre els Escacs als més xicotets.

El dia ha començat amb núvols i brisa fresca però a poc a poc hem pogut veure com el sol s'obria pas entre els núvols acabant de brindar-nos un matí d'escacs espectacular, agraïm la participació amb la qual hem arribat a 42 xiquets compresos entre 7 i 12 anys. Hem realitzat activitats amb les quals han anat adquirint destresa tant en la tàctica com en l'estratègia dels Escacs, perquè a poc a poc augmente la seua capacitat de joc i per tant la seua agilitat mental, que tant de bé els farà en el món dels estudis i en el de la vida mateixa.

Si quieres conocer otros artículos parecidos a Primera trobada d'Escacs per als més xiquets 2022 Algemesí puedes visitar la categoría Esdeveniments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up

Usamos Cookies Ver más