Descargar ajedrez gratis

Descarregar escacs gratis per a pc

Si t'agrada els escacs i vols saber com descarregar escacs gratis per a pc, aquestes en el lloc correcte, perquè en aquest article volem explicar-te tot el que has de saber per a què descarregar escacs gratis no siga un laberint.

Table
  1. Ací Descarregar Escacs Gratis per a PC
  2. Com Descarregar Escacs Gratis per a PC
    1. Descarregar Escacs Gratis per a millorar en el joc

Ací Descarregar Escacs Gratis per a PC

El primer que has de saber són tots els jocs d'escacs que pots descarregar gratis en el teu ordinador, hi ha moltíssims, però nosaltres hem fet una recopilació dels més importants, així que et mostrarem tota la llista dels més interessants:

  • Lichess, la direcció és: https://lichess.org/
  • Chess, la direcció és: https://www.chess.com/
  • Play Chess, la direcció és: https://play.chessbase.com/en/
  • Ajedrez online, la direcció és: https://www.ajedrezonline.com/index.html
  • Chess 24, la direcció és: https://chess24.com/es/juega/ajedrez#
  • Flyordie, la direcció és: https://www.flyordie.com/juegos/ajedrez.html

La llista que t'hem servit, l'hem posada per ordre d'importància per a nosaltres, és a dir el programa de lichess, per a mi és el millor, té moltes eines, que faran que el teu joc vaja millorant a poc a poc.

Com Descarregar Escacs Gratis per a PC

Descargar ajedrez gratis para pc

Evidentment cada web té la seua manera d'accedir al joc, però de normal, solen ser sistemes molt intuïtius i tots ells, t'ofereixen dues maneres de poder jugar i és creant un compte o jugar com a convidat.

Jugar com a convidat és una mica més directe i ràpid, l'única cosa és que t'estàs perdent poder mesurar la progressió que vas adquirint en el joc, per tant no és el que més et recomanaria, no obstant això si crees un compte, que tan sols et fa falta, Nick, correu i contrasenya, podràs accedir a les estadístiques del teu compte i a un munt de millores d'aquest.

Si eres jugador experimentat, tindràs clar que la millora del joc va només per un camí i és jugar moltes partides i en aquelles on hàgem perdut i no tinguem clar quin ha sigut el nostre error, analitzar-la a fons.

Descarregar Escacs Gratis per a millorar en el joc

Tal com t'estava comentant, si eres un jugador novell, podràs tindre l'oportunitat de millorar molt en el teu joc, però per a això, has de seguir un pla, i no és un altre que jugar partides amb gent de major nivell que el teu i analitzar les partides, sobretot si hem perdut, per a veure que errors hem comés, cosa que a poc a poc anirem polint.

Primer millorares en els oblits de deixar-te alguna peça oblidada sense defensa perquè l'adversari la puga menjar, i després els errors més característics serà, caure en un joc on no sàpies traure-li partit a les teues peces, on l'adversari vaja ofegant a poc a poc el teu joc, fins a veure't en una posició on no hi haja solució possible, a això ho denominem errors tàctics i estratègics.

Per tant un mètode que sol funcionar molt sobretot en aquells que no estan molt experimentats, a part d'accedir a la nostra zona de formació, és seguir un patró lògic de joc, és a dir, obrir peons centrals per a dominar el centre del tauler, no moure en l'inici dos o més vegades la mateixa peça, i no deixar peces mitjanes sense protegir, només amb això, evitares moltes distraccions tàctiques i estratègiques.

Si quieres conocer otros artículos parecidos a Descarregar escacs gratis per a pc puedes visitar la categoría Noticies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up

Usamos Cookies Ver más