Descargar ajedrez pc

Descarregar escacs per a PC

Si eres dels quals t'agrada jugar als escacs, estaràs buscant si hi ha possibilitat d'una web on poder jugar als escacs en el teu ordinador, perquè nosaltres ja t'avancem que si que hi ha, per tant t'indicarem com descarregar escacs per a pc sense ser cap expert informàtic.

Table
  1. Descarregar Escacs per a PC ara i ací
  2. Ràpidament descarregar escacs per a ordinador
    1. Adreces per a descarregar escacs per a pc

Descarregar Escacs per a PC ara i ací

L'única cosa que tindràs en compte a l'hora de descarregar escacs per a pc, és saber si et compensa jugar com a convidat o crear un compte amb totes les dades que se't demanen, per a poder entrar sempre a jugar amb el mateix compte, són dues diferències que t'expliquem seguidament, també pots entrar en la nostra secció d'esdeveniments d'escacs, per a assabentar-te de tot ràpidament.

Entrar com a convidat: Significa, que no farà falta que dones cap dada teua, ni tan sols un Nick, el programa et creara un “Id” que serà un número bastant llarg i aqueix serà el teu indicador per al joc, llavors ja no et fa falta res més, evidentment això té el seu avantatge i el seu desavantatge.

  • Avantatges: Rapidesa de joc, només prémer el botó de convidat i a jugar, no et pot arribar spam, perquè no has donat la teua adreça de correu.
    • Desavantatges: No podràs tindre estadístiques de joc, és a dir una vegada isques de la web, perdràs tot el que has jugat i entrant una altra vegada com a convidat seràs com un jugador nou que mai abans ha jugat.

Entrar registrant-te: Significa que has de donar un nom o Nick (que no estiga en ús), has de donar una adreça de correu electrònic i has de generar una contrasenya, anem, que només són tres dades, crear el compte tampoc és un món.

  • Avantatges: La part més avantatjosa és que encara que isques de la web, quan tornes a entrar, col·locant el nom o Nick i la contrasenya, tornaràs a estar en el teu compte, per tant sempre podràs recordar alguna partida del passat i també podràs seguir l'evolució del teu joc.
    • Desavantatges: Bo a mi només se m'ocorre un desavantatge i és bastant mínima, que és, que a l'adreça de correu que has donat, pot arribar-te alguna cosa de spam, però això és una cosa que està al dia i tampoc passa res, simplement has de bloquejar aquestes adreces remitents i de normal tindràs el possible problema solucionat.

Com estaràs demanant llegir, descarregar escacs per a pc, no és un inconvenient en cap dels dos casos, encara que nosaltres ens quedem amb la versió de registrar-se i parlant de registrar-se, també pots apuntar-te al nostre club d'escacs, faràs amics molt ràpidament.

Ràpidament descarregar escacs per a ordinador

Descargar ajedrez para pc

El millor és tindre els programes en el navegador, perquè més que programes són webs, que sempre que tinguem connexió a internet, podrem jugar plàcidament. Llavors si utilitzem un navegador i en el col·loquem aqueixes webs com a favorites, perquè tindrem l'accés a la web amb un sol clic, una cosa molt pràctica es mire com es mire.

Adreces per a descarregar escacs per a pc

Com t'anàvem dient anteriorment, més que programes informàtics, són pàgines webs, ja que així l'accés és molt més ràpid i senzill, l'únic ingredient necessari és que tingues una connexió a internet que siga potable.

Les tres pàgines més importants per a jugar escacs en línia amb descàrrega inclosa en el pc són:

https://lichess.org/
https://www.chess.com/
https://play.chessbase.com/en/

Si quieres conocer otros artículos parecidos a Descarregar escacs per a PC puedes visitar la categoría Noticies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up