ajedrez online mejores webs para jugar

Escacs en línia millors webs per a jugar

Si t'agrada l’escacs, segurament hauràs jugat molt a l’escacs en línia, per tant sé que no és una novetat per a tu, explicar-te les millors webs per a jugar escacs en línia.

Però així i tot segurament aquest article et sorprén, perquè fem una valoració de les millors webs per a jugar a l’escacs en línia i segur que totes no les coneixes, així que anem sense més distraccions a presentar-te-les.

Table
  1. Lichess web d'escacs en línia
  2. Chess web per a jugar a l’escacs en línia
  3. Play Chess escacs en línia en primera persona
  4. Ajedrezonline web per a joc en línia d'escacs
  5. Chess24 motor de joc escacs en línia
  6. Flyordie jugar en línia als escacs
  7. Juegaajedrez web per a jugar als escacs

Lichess web d'escacs en línia

lichess

Per a mi és una de les millors webs per a jugar a l’escacs en línia, però a part d'això, és la numero u per a poder ensenyar-te, ja que té infinitat de problemes, on poder anar adquirint la destresa tàctica i estratègica que es necessita per a poder dominar modestament el joc de l’escacs.


Pots jugar tant estant registrat, com sense registrar-te a través d'un compte de convidat, a més té un mòdul d'anàlisi molt potent, si vas a la pestanya HERRAMIENTAS (part superior esquerra del menú) i tries “Tablero de análisis” podràs estudiar la teua obertura amb total profunditat, tot un avantatge si realment vols millorar el teu joc.

Chess web per a jugar a l’escacs en línia

chess

Aquesta web és el segon monstre en temes de potència per a jugar escacs en línia, a més té anàlisis de partides molt potent, és a dir, tu jugues una partida i et dona la possibilitat d'analitzar-la, dient-te on has fet els errors i això és tot un avantatge.


Exactament igual que ocorre amb l'anterior tens diverses possibilitats de joc, sobretot de temps. A més compta amb una afiliació que jo personalment mai l'he provada, però et donen uns dies gratis perquè pugues comprovar el nivell d'ensenyament que tenen.

Play Chess escacs en línia en primera persona

playchess

És una altra de les grans webs dedicades a oferir partides d'escacs en línia entre tots els visitants, estiguen o no registrats, encara que registrar-se sempre és un avantatge amb tot aquest tipus de webs, ja que només així pots analitzar o guardar les partides correctament.


Aquesta web un dels inconvenients que té és l'idioma, que només aquesta traduïda amb anglés, alemany i francés, però tampoc hi ha molt de problema, en la part superior tenim dos botons rojos, on ens dona la possibilitat de registrar-nos “REGITER NOW” o la possibilitat de identifica-nos, en el cas que ja tinguem un compte “LOGIN”.

Però si no vols registrar-te ni identificar-te, una mica més a baix tens diversos botons de color gris, on pots accedir a les diferents sales de joc com a convidat, triant el ritme de temps que més t'interesse.

Ajedrezonline web per a joc en línia d'escacs

ajedrezonline

Aquesta web utilitza un programa que connecta als jugadors, que es denomina “simplechess” i és el motor que permet poder realitzar partides d'escacs en línia contra altres jugadors de tot el món, per tant una vegada dins de la web ha d'activar el joc, prement en el botó blau que posa “Acceder al juego”.


Una vegada estigues dins de la zona de joc, t'ix un anunci que pots saltar o simplement esperar uns segons i et passa a la zona, on et dona la possibilitat de registrar-te o identificar-te, però no cal, si tanques aquesta finestra, accedeixes al joc com “GUEST”, òssia com a convidat. Recorda que en la part esquerra de la pantalla, tens la selecció de tipus de partida que prefereixes jugar.

Chess24 motor de joc escacs en línia

chess24

Una altra web més per a poder jugar partides d'escacs en línia, té bastants coses exactament igual que les anteriors webs, només que canvia la dinàmica o el disseny de la web, ací res més entrar et donen a triar entre jugar contra humans o contra l'ordinador i poder triar el nivell de dificultat en el cas de jugar contra l'ordinador o el temps en cas de voler jugar contra una altra persona.


Premem en el botó blau “Jugar” i ens pregunta que interval preferim, al mateix temps que ens dona la possibilitat de crear un compte o jugar com a convidat, en cas de voler jugar només com a convidat, no et guardara la classificació ELO.

Flyordie jugar en línia als escacs

flyordie

Una web amb disseny bastant vell, el notem per la interfície que és estreta i no ocupa els laterals de les pantalles panoràmiques, de totes maneres és una web amb funcionament molt correcte, l'única cosa que hem de fer és prem en el botó roig “Entrar >>” i ens endinsem en el sistema de joc.


Vegeu-vos que res més prémer el botó roig se'ns obri una finestra emergent, que serà on podem identificar-nos, registrar-nos amb els nostres comptes de Facebook o Google o simplement jugar com a convidat, veurem que apareixen sales i només hem de triar aquella sala que hi haja gent, com és lògic, el seu sistema recorda al MIRC programa de xat dels 90, on es creaven sales.

Juegaajedrez web per a jugar als escacs

juegaajedrez

Ens trobem una altra web de joc bastant antiga, es nota amb el disseny més o menys com la web anterior, però no per això hem de pensar que siga pitjor que les altres, simplement un altre lloc més on poder jugar als escacs en línia.


Simplement el que has de fer és prémer en el botó groc “Juega ahora!” i s'obri una interfície de joc, on ens dona la selecció de temps, contra l'ordinador o contra més gent i de normal per a jugar com a convidat no hem de fer absolutament res més, cal destacar que també disposa de moltes eines de disseny antic però eficaços.

Si quieres conocer otros artículos parecidos a Escacs en línia millors webs per a jugar puedes visitar la categoría Noticies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up

Usamos Cookies Ver más