Novena ronda de l’Interclubs

Ens acostem al final de la competició, després de la interrupció fallera, quedaran només dues jornades i tot apunta, que ens jugarem el lideratge de la competició en l'última jornada.

Índice
  1. 4,5 – 3,5 Una victòria molt patida
    1. Pròximes trobades de l’Interclubs

4,5 – 3,5 Una victòria molt patida

Ahir començàvem una vesprada de primavera avançada, i tocava jugar com a local, sabíem que “Alfil Castellonense” era un os dur de rosegar, però presentàvem un equip molt equilibrat, que ho donaria tot, per a poder continuar trepitjant-li els talons al “Fomento Gandia B” en la general.

Els primers resultats van ser molt positius per al nostre gran equip, però a poc a poc l'Alfil Castellonense guanyaria dos taulers per a pressionar el resultat i no va ser fins a l'última partida, quan el nostre jugador amb qualitat d'avantatge va poder traure partit d'això i adjudicar el punt del nostre costat. Una victòria patida però mereixedora, fins a l'últim minut hem lluitat per a continuar guanyant una trobada més.

Pròximes trobades de l’Interclubs

Com comentàvem a l'inici, només queden dues trobades per a finalitzar l’Interclubs 2023, el pròxim 25 de Març hem de visitar al “Sueca B”, ja que aquesta setmana vinent hi ha aturada per ser falles. I l'1 d'Abril, rebem la visita de l'actual líder de la categoria, el “Fomento Gandia B”.

Si som capaços de guanyar al Sueca B, ens jugarem el lideratge davant el Fomento Gandia B, primer i segon classificat jugánse l'ascens de categoria.

Aqueix dia necessitem el major dels suports. Força Escacs Algemesí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up

Usamos Cookies Ver más