Descargar Juego de Ajedrez Gratis Celular

Descarregar Joc d'Escacs Gratis per a Cel·lular

Si eres d'aqueixos apassionats als escacs que volen jugar quan i on siga, t'ensenyarem com descarregar jocs d'escacs gratis per a cel·lular, així podràs jugar amb el teu cel·lular estigues on estigues, només et farà falta tindre cobertura i dades en el teu dispositiu per a jugar sense parar.

Table
 1. Descarregar Joc d'Escacs Gratis per a Cel·lular ací
 2. Aplicacions d'Escacs per a poder descarregar-les en un el teu dispositiu mòbil
  1. Resum de com Descarregar Joc d'Escacs Gratis per a Cel·lular

Descarregar Joc d'Escacs Gratis per a Cel·lular ací

Pràcticament cada dia que passa, trobem noves Apps, per a jugar als escacs, programes que permeten jugar en línia amb molta gent o simplement pots enfrontar-te amb una màquina que posarà la teua astúcia a examen, al mateix temps que trobem programes molt complets amb els quals podràs millorar el teu joc, simplement seguint els seus passos, jugant i resolent problemes de situacions i és que no és cap secret que els escacs requereix practica i destresa alhora.

La majoria d'aplicacions tenen una zona vip, que per una filiació, tens una sèrie de requisits amb els quals podràs millorar molt més el teu joc, sobretot més ràpidament, la principal diferència, és que les aplicacions de pagament, el que fan és que després de jugar una partida, tens la possibilitat d'analitzar aquesta partida, amb un processador que ira valorant un a un els teus moviments i poder veure que errors has comés en la partida que aquestes analitzant, fins al punt d'analitzar errors tàctics i estratègics molt difícils de veure a simple vista.

Aplicacions d'Escacs per a poder descarregar-les en un el teu dispositiu mòbil

Descargar Juego de Ajedrez Gratis para Celular

Començarem per les més populars, que solen tindre la seua versió per a web i després passarem a enunciar aplicacions que són més desconegudes, i només tenen una aplicació sense dilació:

 • Lichess: És l'arxiconegut programa, que té moltíssims fans i seguidors, per a mi és el més gran per totes les eines gratuïtes que ofereix tant el seu web com la seua APP.
 • Chess.com: és el segon monstre, si ens referim a potencial d'escacs, també ofereix moltes eines gratis, encara que quant a les anàlisis de partides, només ens permet analitzar una, si vols analitzar més partides hauràs de pagar una filiació anual i llavors tindràs totes les eines obertes.
 • Ichess: Aquesta App és per a millorar el teu nivell en els escacs, ja que hi ha molts problemes per a resoldre, classificats per nivells, tot un plaer per al teu entrenament.
 • Chess Universe: També s'en cuneta només com a aplicació per al cel·lular, és un programa que et dona la possibilitat d'anar desbloquejant personatges que pots adquirir per a intimidar alguna cosa més al rival i una infinitat de coses molt interessants, la veritat és que a mi em va agradar molt.
 • Ajedrez: Es diu tal qual, l'única peculiaritat respecte als seus competidors, és que només pots triar dues modalitats de temps, partides en les quals només tens un minut per jugada i altres en les quals només tens 30 segons per jugades, indubtablement, al principi amb l'obertura el temps et sol sobrar, però quan arribes al mig joc, has de ser de ment àgil per a poder calcular la jugada amb tan sols trenta segons. També té premis de monedes, amb les quals poder comprar personatges.
 • Chess Coach: És una aplicació d'entrenament, passa com en la majoria, és a dir, per a l'interessant has de pagar, la versió gratuïta et deixa fer molt poques coses.
 • Analyze This: És una altra aplicació per a millorar el teu nivell d'escacs.

Resum de com Descarregar Joc d'Escacs Gratis per a Cel·lular

Si eres d'Android, el que has de fer és entrar en el “Play Store” i fent la cerca amb els noms que t'he posat, ràpidament trobares les aplicacions i com no són de pagament per a la descàrrega, les podràs descarregar gratuïtament i provar en el teu cel·lular

Si quieres conocer otros artículos parecidos a Descarregar Joc d'Escacs Gratis per a Cel·lular puedes visitar la categoría Noticies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up