primer circuit

Primer torneig del circuit social 2024

El dissabte passat 13 d'abril, vam poder gaudir el primer torneig dels cinc que hi ha previstos per al circuit social 2024, la participació va ser molt alta i el millor de tot és veure com els més xicotets gaudien de les partides Blitz.

Table
  1. Bases del Circuit social 2024
  2. Resultat del primer torneig del circuit
  3. Classificació general després del primer torneig
    1. Ritmes de joc

Bases del Circuit social 2024

Recordem que dels 5 tornejos que hi ha programats per al circuit social, podrem llevar-nos els dos pitjors resultats, així confeccionarem una general, amb la qual després de l'últim circuit farem entrega de premis.

La general estarà seccionada per edats, per la qual cosa s'entregaren trofeus al primer de cada categoria (edat).

El següent torneig el disputarem el dia: 18 de maig a les 17:00 hores en el local del Carrer de les Escoles, 3 (Local dels espills).

Resultat del primer torneig del circuit

resultat

Classificació general després del primer torneig

clasificacio general

Ritmes de joc

Cada torneig anirem augmentant el ritme de joc, perquè cada vegada les partides siguen un poc més lentes i, per tant, hi haja oportunitats per a qualsevol forma de joc, a més aprofitarem l'últim torneig que a l'ésser amb un ritme de joc de 20’ + 10” podrem traure l'orde de força per als jugadors que no posseïsquen puntuació ELO.

Si quieres conocer otros artículos parecidos a Primer torneig del circuit social 2024 puedes visitar la categoría Esdeveniments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up

Usamos Cookies Ver más